Okul Kıyafetlerimiz

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KULLANILACAK OKUL KIYAFETLERİMİZ.

20.07.2023 255

Zonguldak Köksal Toptan İlk/Ortaokulu olarak 27 Kasım 2012 sayılı resmi gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte belirtilen esaslar doğrultusunda okulumuz ögrencilerinin 2023/2024 öğretim yılından itibaren 1 ve 5. Sınıflar için zorunlu 2,3,4,6,7,8. sınıflar için kademeli olarak kıyafetlerinin yeniden belirlenmesi çalışması yapılmıştır. Öğretmenler kurulunda belirlenen formalar şu şekildedir:

KIYAFETLER:

KAPÜŞONLU SWEAT: Kırmızı Renkli 2 iplik şardonsuz kumaştan kanguru cepli kapüşonlu, kapüşonunun içi lacivert renkli, önünde K harfli logo bulunmaktadır. Kol ve etek kısmında lacivert zeminde ribanaya kırmızı beyaz çizgi bulunmaktadır.Sweat polar kıyafeti kışlık kıyafet olarak belirlenmiştir.

KISA KOL T-SHiRT: Polo yaka lacoste kumaştan, tişörtün rengi kırmızı yaka ve kol ribanasında lacivert zemine kırmızı beyaz çizgi olacaktır. Yaka iç patları lacivert olacaktır. T-shirt sol göğsünde lacivert dış sargısı beyaz olan K harfli logo yer almaktadır.

PANTOLON: Lacivert renkte kanvas kumaştan beli lastikli pantolon. (Kız ve Erkekler için kıyafetler aynıdır.) İşbu tutanak tarafımızca düzenlenmiştir.

20-07-202320-07-202320-07-2023