Ödüllü Motivasyon: Yarış Devam Ediyor!

Okulumuz, Öğrencilerin Başarı ve Davranış Motivasyonunu Artırmak İçin Yenilikçi Bir Yaklaşımı Başlattı

Okulumuz, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve olumlu davranışları teşvik etmek amacıyla yeni bir girişim başlattı. Bu çerçevede, öğrencilerin performansını izlemek ve teşvik etmek için özel olarak tasarlanmış puan kartları uygulaması başlatıldı.

Öğrencilerimiz, bilişsel başarı ve okul içinde doğru davranışları sergilemeleri durumunda, öğretmenlerimiz tarafından verilen puan kartları ile ödüllendiriliyor. Bu kartlar, öğrencilerin performansını izlemek ve teşvik etmek için tasarlanmıştır. İki haftalık bir dönemin sonunda, en yüksek puan alan öğrencilere kantin hediye çekiyle ödüller veriliyor.

Okul Müdürüz Bülent Aksoy, bu yeni yaklaşımın öğrenciler arasında olumlu rekabeti teşvik ettiğini ve motivasyonlarını artırdığını belirtti. Ayrıca, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra olumlu davranışlarını da vurgulamanın önemli olduğunu vurguladı.

Öğrenciler, bu yeni uygulamayı memnuniyetle karşıladıklarını ve ödüllendirilmek için daha çok çaba gösterdiklerini ifade ettiler. Velilerimiz de çocuklarının motivasyonunu artıran bu yaklaşımı desteklediklerini belirtti.

Bu yeni puan kartı uygulamasıyla, okulumuz öğrencilerin başarılarını ve olumlu davranışlarını daha etkin bir şekilde teşvik etmeyi amaçlıyor ve öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

01.04.2024 76

01-04-202401-04-202401-04-202401-04-202401-04-202401-04-2024