Köksal Toptan Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak.

Misyon: Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenilir bir ortamda çağdaş değerleri ölçüt alan nitelikli bir eğitim vermektir.

Başarılar: Okulumuz; kompozisyon, şiir, resim, fen ve spor alanlarında ilimiz ve Türkiye genelinde başarılar elde etmiştir. 2013 yılında Tubitak 4006 proje fuarına katılmıştır.

Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda kız ve erkek öğrenciler hentbol, voleybol, basketbol ve futbol çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Fen ve Teknoloji laboratuvarı etkin olarak kullanılmaktadır. TÜBİTAK Bilim Fuarı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulda Hayat Var, Atık pil, Atık kağıt toplama projelerimiz devam etmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda aynı binada Köksal Toptan İlkokulu ve okul bahçemizin içinde ana sınıfı binası bulunmaktadır.

WEB - https://zktortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnağzı Mh. Kilimli Yolu Cad.No72 ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahallemiz Zonguldak Merkez Belediyesi sınırları içerisinde 6 bin nüfuslu bir mahalledir. Kilimli İlçesi ile Zonguldak il merkezi arasında sınırdır.

Adres - İnağzı Mh. Kilimli Yolu Cad.No72 ZONGULDAK

Ulaşım Şehir merkezinden okulumuzun bulunduğu İnağzı mahallesi halk otobüsü ve dolmuş seferleri vardır.Ayrıca Kilimli,Karadon ve Gelik yönüne çalışan halk otobüs ve dolmuşlardan da faydalanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Zonguldak şehir merkezine 6 km uzaklıktadır.